Хотел-ресторант Панорама

Хотел Панорама е много приятно место за отдих и почивка, намиращо се на територията на красивия Калофер. Там ще се радвате на спокойствие и свежест. Ще се любувате и на невероятна гледка, разкриваща цялата прелест на града.

Пред погледа Ви ще бъде и чудният водопад Райско пръскало. А освен това, само петнадесетминутна ще бъде разходката Ви пеша до центъра на Калофер. Хотелът не разчита на много места – там могат да се настанят четиринадесет души, съответно в 3 СТАИ за 3+1 човека и един АПАРТАМЕНТ за 5 човека.

Реклама

Публикувано от

Sky Prime

Ние сме алтернативата – нашата търговска марка отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти.Ние работим усилено, за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда. Станете и Вие част от света на новостите и бъдете винаги в крак с времето!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s