Стил Проект ЕООД – Строителство, София

Фирма Стил Проект ЕООД изгражда обектите си при стриктно спазване на съответните стандарти, технически изисквания към влаганите материали и изделия, и с качество гарантиращо експлоатационната пригодност, сигурността и безопасното позлване на строежите.

Всички обстоятелства свързани със строежите се документират съвместно с представителите на участниците в строителния процес – Въложител, Проектант, Строител, Строителен надзор и др., съгласно нормативната уредба на Република България.

Реклама

Публикувано от

Sky Prime

Ние сме алтернативата – нашата търговска марка отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти.Ние работим усилено, за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда. Станете и Вие част от света на новостите и бъдете винаги в крак с времето!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s