Архитектурно студио Грал дизайн ООД, Пловдив

Архитектурно студио Грал дизайн ООД е създадено през 2005г., като дейноста му обхваща всички фази на инвестиционното проектиране, предпроектни проучвания и консултации, изработване на идейна, техническа и работна проектна документация.

logo (4).jpg

Екипът изготвя инвестиционни проекти на жилищни, обществени, промишлени и селскостопански сгради, реконструкции и преустройства, подробни устройствени планове /ПУП/, проекти за преместваеми обекти и рекламни елементи, интериорен дизайн,авторски надзор и консултантски услуги.

Реклама

Публикувано от

Sky Prime

Ние сме алтернативата – нашата търговска марка отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти.Ние работим усилено, за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда. Станете и Вие част от света на новостите и бъдете винаги в крак с времето!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s