ИНТЕРПРОДЖЕКТ ЕООД – Консултантски услуги, София

„ИНТЕРПРОДЖЕКТ” ЕООД е една от водещите български консултантски компании с доказана експертиза в областта на управленското консултиране.

 logo_oF6hSA8
Екипът на „ИНТЕРПРОДЖЕКТ” ЕООД извършва консултантска дейност по изготвяне на инвестиционни проекти, укрепване на лабораторната инфраструктура в страната, одитиране и обучение в областта на управлението на качеството в лаборатории и органи за контрол, създаване и поддържане на здравословни и безопасни условия на труд и опазване на околната среда, разработване и внедряване на системи за управление в съответствие с международни и национални стандарти.
Реклама

Публикувано от

Sky Prime

Ние сме алтернативата – нашата търговска марка отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти.Ние работим усилено, за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда. Станете и Вие част от света на новостите и бъдете винаги в крак с времето!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s